20
Clas Ohlson Ceramic Frying Pan Laboratorietest
Kraven för Testfaktas kvalitetsmärkning är högt ställda. Stekpannorna genomgår ett standardiserat testupplägg som omfattar beläggningens tålighet (bevarande av non-stick-egenskaper), värmeegenskaper, bottens tålighet (stabilitet) vid snabba temperaturväxlingar samt en allmän bedömni
Stekpannan som släpper bäst i längden Laboratorietest
Den tidigare så pålitliga stekpannan har plötsligt börjat bränna fast maten. Men vad ska man välja för att slippa köpa en ny stekpanna vartannat år?
Testfakta har låtit Interteks laboratorium i tyska Fürth testa nio olika stekpannor. Alla dessa marknadsförs med så kallade n
Skarpaste kockkniven skär inte hål i plånboken Laboratorietest
Kockkniven är den ultimata symbolen för vårt ökade intresse för matlagning. Utbudet är enormt, liksom prisspannet.
Alla vet också vilken skillnad en bra och vass kniv gör när man exempel ska hacka och skära upp råvarorna till höstens köttgryta.
Går det då
Strid på kniven om vilken som är bäst i test Laboratorietest
Dåliga knivar i köket kan göra matlagningen till en mardröm. Och finns det ingen alls som fungerar, så är ändå en vettig kockkniv en prioriterad investering. Men särskilt dyr behöver den inte vara. I Testfaktas test av åtta rostfria kockknivar på brittiska laboratoriet CATRA, är det
Lättklippt med bästa grensaxen Laboratorietest
Testfakta Research har på uppdrag av tillverkaren Fiskars utfört ett jämförande laboratorietest av grensaxar. Grensaxar från de nio vanligaste tillverkarna på den svenska konsumentmarknaden valdes ut för testet, och från varje fabrikat valdes den modell med högst kapacitet.
Tes
Skärpa och ergonomi viktigt för en bra sekatör Laboratorietest
Vilken sekatör klipper bäst och är lättast att hantera?
För att ta reda på det har Testfakta Research på uppdrag av tillverkaren Fiskars utfört ett jämförande laboratorietest av nio olika sekatörer på den svenska marknaden. För att skilja agnarna från vetet har vi valt mod
Gjutjärnspannorna steker ojämnt på induktionshällen Laboratorietest
För den som tröttnat på sönderrepade stekpannor i miljöfarliga material så är kanske en panna i gjutjärn ett mer hållbart alternativ. Testfakta har testat sju olika pannor – tre klassiska gjutjärnspannor, tre med en emaljerad stekyta, och en panna i så kallat lättviktsgjutjärn. Det
Stort svinn med fel potatisskalare Laboratorietest
Den ska vara vass, ligga bra i handen och vara tillverkad av bra stål, så att den håller. Men viktigast av allt är att den gör jobbet så snabbt som möjligt. För även om några kanske ser det som en rofylld syssla, så skalar de flesta av oss grönsaker under ti
Facts about the test
SP (Swedish Technical Research Institute) has on behalf of Testfakta compared nine kitchen knives. The laboratory has among many tests, tested the sharpness, resistance against rust and bending ability. Following knives have been tested:Fiskars Functional Form
Lyxkniv tappar skärpan snabbt Laboratorietest
Vad skiljer egentligen en kockkniv för 2 500 kronor och en för 150 kronor förutom design och varumärke? Testfakta skickade in nio kockknivar i olika prisklasser till SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
En bra kockkniv ska så klart vara vas
Stora skillnader på stekpannornas hållbarhet Laboratorietest
Hur försiktig man än är blir en stekpanna med plastbeläggning repig med åren. Men det kan gå olika snabbt innan beläggningen släpper och pannkakssmeten eller falukorven börja bränna fast. Det visar Testfaktas test.
SP, Sveriges Tekniska Forsk
Få en välkrattad trädgård
mlns="http://xmlns.escenic.com/2009/import" source="teknomediaPictures" sourceid="http://www.testfakta.se/img/2007/10/3/18331.jpg"/>Fiskars metallkratta blev bäst i test
Stora skillnader på klyvyxor Laboratorietest
När priset på eldningsolja skjutit i höjden har det blivit allt populärare att värma huset med ved.Det tillsammans med en ny vår för öppna spisar, kaminer och kakelugnar gör att vedhuggningen ökar i Sverige. Och därmed också yxförsäljningen.