13
Clas Ohlson Ceramic Frying Pan Laboratorietest
Kraven för Testfaktas kvalitetsmärkning är högt ställda. Stekpannorna genomgår ett standardiserat testupplägg som omfattar beläggningens tålighet (bevarande av non-stick-egenskaper), värmeegenskaper, bottens tålighet (stabilitet) vid snabba temperaturväxlingar samt en allmän bedömni
Så slipper du dålig plast
Plast gör på många sätt den moderna världen möjlig: det väger lite, är mångsidigt och billigt. Därför finns plast överallt omkring oss: i matförpackningar, elektronik, kläder, leksaker, byggmaterial, och så vidare.
Men beroende på tillsatserna kan plast också vara
Stekpannan som släpper bäst i längden Laboratorietest
Den tidigare så pålitliga stekpannan har plötsligt börjat bränna fast maten. Men vad ska man välja för att slippa köpa en ny stekpanna vartannat år?
Testfakta har låtit Interteks laboratorium i tyska Fürth testa nio olika Stekpannor. Alla dessa marknadsförs med så kallade n
Gjutjärnspannorna steker ojämnt på induktionshällen Laboratorietest
För den som tröttnat på sönderrepade Stekpannor i miljöfarliga material så är kanske en panna i gjutjärn ett mer hållbart alternativ. Testfakta har testat sju olika pannor – tre klassiska gjutjärnspannor, tre med en emaljerad stekyta, och en panna i så kallat lättviktsgjutjärn. Det
Stora skillnader på Stekpannornas hållbarhet Laboratorietest
Hur försiktig man än är blir en stekpanna med plastbeläggning repig med åren. Men det kan gå olika snabbt innan beläggningen släpper och pannkakssmeten eller falukorven börja bränna fast. Det visar Testfaktas test.
SP, Sveriges Tekniska Forsk